Video Lawak Shuib memuatnaik gaya Siti Sarah makan ayam, macam pegang mikrofon la pulak.

Lawak Shuib memuatnaik gaya Siti Sarah makan ayam, macam pegang mikrofon la pulak kan. Amboi shuib ni kan kalau bab mengusik memang menang dia aje, hekhek.

Sibuklah macam mana pun, setiap tanggungjawab kita mesti dijalankan dengan amanah setiap pagi sebab #PagiTuRezeki

Tapi walau apa pun, nampak sweet je pasangan couple ni. Shuib juga sering memuat naik detik bersama keluarga tercinta dalam laman instagram nya. tapi kali ini waktu makan ayam, tengah tengah syok sembang kan tu kena rakam dengan si husband. reaksi siti sarah pada akhir video tu sweet je. manja jugak siti sarah ni rupanya. hekhek

jangan lupa lihat video penuh dan jangan lupa juga komen yang baik-baik sahaja.

VIDEO :

Sape org rumah dia makan ganas mcm ni..

jom lihat apa kata netizen, aduhai lawak jugak kan. tapi tak tau nak kesian ke tak. kesian la jugak siti sarah tengah syok makan tu. hekhek..

amboi bukan main selera ct sarah..

nasib tulang lamb shank tu tak gigit sarah..

tak apa isteri kau tu ikhlas tak sorok sorok. hekhek win jugak komen brader ni yee.

hadoi lawak lahh korang berdua ni kan..

naya makan tengah sedap sangat tu. hekhek

Sumber : IG shuibsepahtu / rimbabara.com