Kak Long Disahkan Mengandung. Aku Ingat Dengan Jantan Mana, Rupanya Benih Laki Aku

Salam min..Tolong share cerita aku nie min. Umur aku 3 hari.. Mak aku men!nggal dunia.. Aku diserahkan pade keluarge angkat..

Siapa bapak aku siapa saudara aku.. Aku tak pernah tahu.. Yang aku tahu.. Sejak kecik aku selalu dipukol dengan mama and kak long aku.. Tapi apa kan daya aku anak angkat.. Tak mampu nak melawan..

Sampai laa umor aku 22 tahun.. Papa nikahkan aku dengan seorang lelaki pilihan keluarga. Lepas nikah aku pon ikot laa suami berhijrah ke johor bahru..

Di situu mula laa kehidupan kami sebagai suami istri yang susah serba kekurang.. Tapi aku bersyukur.. Walau serba kurang aku rase bahagia.

Awal perkahwinan suami aku baik.. Kami susah senang same same.. Tapi semuanyaa berubah bila kak long aku datang.. Kak long aku putus tunang.. Konon nyaa datang jb nak mulakan hidop baruu.

Jadi sementare belom dapat rumah sewa dia ingin menumpang rumah akuu. Suami bagi.. Jadi aku pon bagi jee laaa…

Sejak kak long aku duduk dengan akuu.. Mama aku selalu datang.. Datang tuu tak kisah.. Tapi bila datang selalu layan aku macam dhlu dulu bila laki aku tak ade..Maaki hamun aku.. Maaki maaki aku.. Pukol akuu.. Pendek kan cerita suami aku pon daa berubah laa sekarng..Dlu dia orang yang lembut.. Sekarang daa jadi baran.. Suke marah marah.. Suke cakap aku anak pungot laa apa laa..

Makin hari makin panas rumahtngge kami.. Smpai laa 3hari yang lepass..

Kak long aku meroyan.. menagis macam nak gilaaa.. Sebab kak long disahkan mengandong aku fikir dia ber0man dengan pakwe dia rupanyaa dia ber0man dengan laki aku.

semuanyaa terbongkar semlm.. Bilaa aku lewat kejot suami pergi kerjaa.. Diaa maaki hamun akuu sambil siap siap.. Bilaa siap dia teros keluar pergi kerja lupa nak ambil fon kat tmpat cas.. Aku pon tak perasaan talifon dia ttinggal..

Aku tengok.

Kemas kemas talifon dia banyak.. Ismail call.. Aku fikir. Mybe kawan diaa kottt.. Aku pon angkat laa sekali suara kak long akuu.. Tanye anjee kat mana.. Anjee.. Ayang ngidam bubur kampong laa..

Aku terdiam terus tutup call..

Name ismail tapi suare perempuan.. Binatang punyer jantan.. Dah alang alang aku pon bukak. Jee laa fon diaaa..

Ismial hanta whatapp.. Nape anje majikan.. Aku jawap meeting.. Jab pergi call semulaa.. Ismail jawap okey anje.. And hantar gambar tengah baring depan tv sambil cium mulut dengan laki aku dengan caption I miss you my baby boyy.. Baby boy kepala bana kauuu..

Aku reply msg dia I miss youu darlinggg..

Dia balis omg sweetnya panggil darling.. Luluh hati aku mebace..

Aku cume balas whatapp diaa.. Anje beli fon baru tok anyang. Ayang hantar gambar kita. Anje nak save.

Kak long aku pon hanta kaa semuaaa gambar. Nauzubillah.. Dunia akhir zaman..

Gmba peluk gambar ciom gambar bogek semua kak long aku send mybe diaa hnpe sangat kott anjing dia belikan dia fon barru.. Lepas aku tengok semua gamba tuu.. Aku nekad lari dari rumah.

Sekarang nie aku buntu.. Apa yang perlu aku buat.. Dah hampir 24 jam aku lari dari rumah.. No semua aku daa tukar. Fb ig aku daa deactivate..

Nak balik kedah aku tak ade duit..

Kalau balik kedah sekali pun nak Buat apa.. Aku bukan nya ade keluarga lagi disane.. Aku buntu..Aku buntu.. Aku buntu… Tolong laa aku semua sahabat.. Bagi laa aku cadangan apa perlu aku buattt.. Aku daa tak nak balik dengan suami aku.

sumber dari KRT