”Just Nak Tunjuk Yang Nombor 7 tu Daddy u olls..” – Ini Respon Rita Rudaini Setelah Berakhir Perlawanan Malaysia.

Selesainya Perlawanan Malaysia dan Myanmar yang berakhir dengan keputusan 3 (Malaysia) dan 1 (Myanmar), kemenangan berpihak kepada Malaysia.

Perlawanan yang boleh dikatakan sengit dan penting buat skuad kebangsaan berakhir dengan baik. Pemain pemain menunjukkan semangat kesukanan yang tinggi dan mampu melonjak kawalan perlawanan dimana berpihak kepada skuad Negara. Di kesempatan ini, min rimbabara ucapkan sekalung tahniah kepada skuad kebangsaan.

Di akhir perlawanan, Aidil Adha dinobatkan sebagai Man Of The Match kerana difahamkan menyumbang jasa yang banyak dalam tempoh 90minit perlawanan sebentar tadi.

Kapsyen yang dimuatnaik oleh Rita Rudaini sebentar tadi mencuit hati netizen :

Xpe lah ryan,juna….tgk kt tv je lah…bukan mommy xbole bli tiket pon …just nk tunjuk yg no7 tu DADDY u olls…takut laaa,budak2 kan mudah lupa …gudluck

Dpt kwn baru.. seronok dia dgn adik pompuan juna n ryan ni mmg suka budak..

Jom lihat juga apa kata netizen dalam ruangan komen :

@ainizakiri tulah. Rasa nk tangkap aidil n Rita kurung dua2 org dpa ja… Biaq dpa sembg hati ke hati, jgn Sapa pun kacau. Tp kna sel mcm pjra la.. Sbb dah xda hubungan sah hihi… Larikkkk! Kalau boleh nk bawa kadi terus… Syg sgt dpa 2 org. Kalau kakrit dgn orglen, xbest… Sbb kita tau, kakrit syg Sgt aidil n agk susah dia nk gnti tmpt aidil dgn orglen..

Sedihnya mengenang hati ank2 ni kan sis. Demi ank kita sggup xnk gaduh2,tp sebelah pihak lain pulak. Xpyh lah yg sebelah pihak tu igt n nengok kita ms jengok ank.tk pyh pandang kita langsung pun xpa. yg penting dtg lah demi hati ank. mf kalau sy slh ckp…

Player of the match no. 7 ryan & juna 10 tahun lagi boleh jadi player team malaysia pretty sure

Hahahaha…asalkan dieorg kenai daddy depa ok laa..

Baguih la sis ni ..tetap kenaikan anak2 siapa pak dia ..saya ni dari kecik smpai la ..tak siapa pak saya

Bagus la sis tjk semoga depa xsesat mcm daddy depa kn bapa xkenal ank xpa jnji ank2 mommy knai pak depa yew..

@imanzulfaoutlet xpyh nk tggu good wife..patut seorg ayah perlu tau tggjwb n amanah diorg…kt dunia blh la ckp redha..kt sna nanti mampukah nk bersoal jwb dgn Allah swt..ad ajar ank solat x..mengaji ke..kdg kita ni cerewet pasal ank2 bkn sb kita ni nk jadikn ank sbg alasan tuk kita behubung dgn ex..tp sb kita ni x nk diorg tu tanggung segala beban kt sna t..lau dlm hal cmni..patut pihak sna sedar..sblm ko wujud..ank2 dr ex dlu da wujud..huhuhu

Rata rata netizen mendoakan agar Rita Rudaini cekal dan tabah dalam mengharungi dugaan dan berjaya dunia akhirat. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja..