Bini aku lari bawak anak ke kampung dia di sabah Dia tinggal kan nota dan handphone dia sekali dan dia kata kenapa buat sayang macam ni

Salam min.. Harap min siarkan kisah saya.. Untuk pengajaran. Saya baru kantoi ada perempuan lain. Selama 15 tahun bersama wife. Wife saya orang sabah, wife memang baik, solat pun terjaga. Cuma tengok rupa tu makin lama, makin selekeh. Berbeza srmasa dia anak dara. Aku bukan bosan dengan penampilan, tapi aku bosan mungkin aku suka resah, solat tak jaga aku juga suka tengok porn0.

Baru mnjalinkn hubungan dengan seorang gadis. Suatu malam aku bergaduh besar dengan awek aku tu. Dia nangis dan tinggalkn beg dah hf dalam kereta aku. Dan aku sorok bawah sit . Dalam seminggu aku tengok bini aku, tak macam biasa. Tak mungkin dia tahu kegiatan aku. Sebab dia tak buka kereta rasa nya.

Dalam aku sibuk dengan awek tu, Bini aku lari bawak anak ke kampung dia di sabah Dia tinggal kan nota dan handphone dia sekali dan dia kata kenapa buat sayang macam ni. Dalam phone tu gambar aku dan awek aku. Aku biar dia pegi, sebab aku tahu dia tak kan boleh hidup tanpa aku. Aku tahu semua nombor tel semua famly dia.

Dalam enam bulan aku abaikan dia, dia mintak aku lafas cerai. Aku ingtkan dia saja takutkan aku dan berniat suruh aku pujuk dia. Aku masih dengan ego aku yang tebal. Akhir nya hampir setahun aku tunggu dia untuk balik rumah kami, akhirnya tidakā€¦ Jatuhla talak aku redho. Bagi aku boleh rujuk balik nanti huhu.

Duit anak aku bankin, tiap bulan. boleh video call anak dan sembang macam kami masih satu famly.. Perlahan2 aku tinggalkn awek tu kerana aku mula rindu bersama bini dan anak aku. Aku cakap nak jumpa anak, dia izin kan aku untuk jumpa anak2 dan aku berniat memujuk isteri pulang kepangkuan aku.. Aku yakin dia pasti mahu.

Sampai je kat kampung dia, aku terkejut bini aku dah berubah rupa kurus, lbh cantik dr biasa. Dan ada sebuah rumah. Aku ingtkan rumah sewa, rupa nya rumah sendri. Terkedu aku. Mana dia dapat duit. Aku tanya anak, banyak nye duit ibu buat rumah cntik macam ni.. Ye daddy yang buat buat rumah utk ibu.. Daddy?? Ya tak lama lagi ibu akan kawin ngan daddy..

Pergh runtuh hati aku min. Dan mula la aku gelisah.. Aku berdepan tanya terus terus, dia jawap ya dia akan berkahwin. Tidak lama lagi. Aku terasa down masa ni.. Kejam nye dia buat aku macam ni. Silap aku kerana abaikn dia dan aku nak dia melutut pada aku.. Akhirnya aku sendri yang merana.